de specialist op het gebied van bijles, examentraining en huiswerkbegeleding!

Herexamentraining op 15 en 16 juni 2013 in Groningen en Utrecht!
Dit jaar zal Bijlespool-examentraining.nl herexamentrainingen aanbieden in Utrecht en Groningen. Deze herexamentrainingen zullen op 15 en 16 juni 2013 plaatsvinden en in totaal 16 uren omvatten. Onze herexamentrainingen zijn voor HAVO en VWO leerlingen. Wij bieden de volgende vakken aan voor HAVO en VWO: Biologie, Economie, Engels, Natuurkunde, Nederlands, M&O, Scheikunde en Wiskunde. De herexamentraining kort samengevat: maximaal 6 leerlingen per groep, examentrainer aan tafel, comfortabele accommodaties, 16 uren intensieve training!

Klik hier om meer informatie te lezen over onze herexamentraining

Welkom op Examen-2013.nl, Welkom bij Bijlespool-examentraining.nl

De persoonlijkste examentraining van Nederland, maximaal 6 cursisten per groep!

Op de website Examen-2013.nl staat informatie over het centraal schriftelijk eindexamen voor HAVO en VWO leerlingen.

Examentraining


Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen je examens voor te bereiden, zonder enige hulp. Het is echter aan te raden om deel te nemen aan een examentraining. Gedurende zo’n examentraining ga je onder begeleiding van een examentrainer gericht met de examenstof aan het werk. De examentrainer kan je vakinhoudelijk helpen en je leren hoe je een examen het beste kunt maken.

Bijlespool-examentraining.nl biedt examentrainingen aan op 8 locaties in Nederland (Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht). Deze examentrainingen worden in luxe accommodaties gegeven, in kleine groepjes (maximaal 6 leerlingen) met de examentrainer aan tafel, 3 dagen lang van in totaal 25 uren training. De kosten voor de examentraining zijn €299,-

Klik hier voor meer informatie over Examentraining 2013 HAVO en VWO via Bijlespool-examentraining.nl

Herexamentraining
Dit schooljaar zal Bijlespool-examentraining.nl ook herexamentraining aanbieden in Utrecht en Groningen. Deze herexamentraining zal plaatsvinden op 15 en 16 juni 2013. In totaal bestaat de herexamentraining uit 16 uren intensieve begeleiding. De training vindt plaats in kleine groepjes met de trainer aan tafel. De nadruk zal liggen op een individuele aanpak, waardoor elke leerling gericht wordt begeleid met de onderdelen waar hij/zij tijdens de eerste examenkans de fout is ingegaan. Hierdoor zal de leerling in 16 uren volledig worden voorbereid op de tweede en laatste examenkans, ofwel het herexamen op 18 of 19 juni 2013.

Bijles

Een examentraining is natuurlijk heel zinvol, maar is soms wat aan de late kant. Om al eerder in het schooljaar te beginnen met leren onder begeleiding, is bijles aan te raden. Gedurende een bijles ga je een-op-een met een bijlesdocent aan het werk. Hij/zij kan je helpen met al het schoolwerk voor een bepaald vak, dus niet alleen met de voorbereidingen voor je examen, maar ook met schoolexamens, toetsen, PO/PWS, etc. Door middel van bijles gedurende het schooljaar zullen je schoolresultaten aanzienlijk toe nemen, waardoor je met betere cijfers je eindexamens in zult gaan!

Bijlespool.nl biedt bijles aan huis en volledig op maat aan in heel Nederland. Vanaf €19,90 per uur kun je al bijles aan huis krijgen!

Klik hier voor meer informatie over Bijles aan huis via Bijlespool.nl

Rooster

Het is natuurlijk heel belangrijk om te weten wanneer je eindexamens zijn. Misschien overbodig om te vermelden, maar hou hier in je planning nu al rekening mee! Zorg ervoor dat je niet alleen de periode van de examens vrij houdt, maar ook een ruime periode daarvoor. Tijd om je examens voor te bereiden kan je het beste zo snel mogelijk al inplannen.

Klik hier om het Rooster voor de examens 2013 HAVO en VWO te bekijken.Tips

Om het voorbereiden en het maken van je examens makkelijker te maken, hebben we een aantal tips opgesteld. Neem deze tips goed door, je zult merken dat je er erg veel aan hebt!

Klik hier om de Tips voor de examens 2013 HAVO en VWO te bekijkenOude examens


Oefenen voor je examens is onomstotelijk het allerbelangrijkste! Om dit goed te kunnen doen, is het aan te raden oude examens te maken. Hierdoor kun je niet alleen testen of je inhoudelijk de stof beheerst, maar kun je ook wennen aan de manier van vraagstelling (dit is vaak anders dan je gewend bent op school!).

Klik hier om links naar de Oude Examens voor HAVO en VWO te bekijken