de specialist op het gebied van bijles, examentraining en huiswerkbegeleding!

Herexamentraining op 15 en 16 juni 2013 in Groningen en Utrecht!
Dit jaar zal Bijlespool-examentraining.nl herexamentrainingen aanbieden in Utrecht en Groningen. Deze herexamentrainingen zullen op 15 en 16 juni 2013 plaatsvinden en in totaal 16 uren omvatten. Onze herexamentrainingen zijn voor HAVO en VWO leerlingen. Wij bieden de volgende vakken aan voor HAVO en VWO: Biologie, Economie, Engels, Natuurkunde, Nederlands, M&O, Scheikunde en Wiskunde. De herexamentraining kort samengevat: maximaal 6 leerlingen per groep, examentrainer aan tafel, comfortabele accommodaties, 16 uren intensieve training!

Klik hier om meer informatie te lezen over onze herexamentraining

Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Enschede

Examentraining Nederlands HAVO VWO, voor persoonlijke aandacht volg je de examencursus bij ons!

De afgelopen jaren gingen er al heel wat cursisten jou voor bij de examencursus Nederlands. Wij hebben examentrainers die het afgelopen jaar ook bijles aan havo en vwo leerlingen gegeven hebben en op al je vragen het juiste vakinhoudelijke antwoord hebben. De coach zit bij jou aan tafel en daardoor is persoonlijke aandacht verzekerd. Voor de locatie van jouw keuze en het rooster ter plaatse klik je hier.

Kijk gerust rond op onze site, vragen beantwoorden wij op info@bijlespool-examentraining.nl


De inschrijving is inmiddels geopend. Wil je graag goed voorbereid je examens in gaan en niet te ver willen reizen voor een examentraining? Schrijf je dan snel in voor één van onze HAVO of VWO examentrainingen!

 
Bijlespool-examentraining.nl
Wij leggen het uit!

Examentraining eindhoven 1.JPG (2560×1920)
Examentraining in Eindhoven

Hieronder vind je het overzicht van de 8 plaatsen waar examentraining Nederlands voor HAVO en VWO wordt aangeboden, door te klikken op de link kan je meer informatie over deze locatie vinden:


 

  • Examentraining Nederlands HAVO of VWO Amsterdam
  • Examentraining Nederlands HAVO of VWO Arnhem
  • Examentraining Nederlands HAVO of VWO Eindhoven
  • Examentraining Nederlands HAVO of VWO Groningen
  • Examentraining Nederlands HAVO of VWO Enschede
  • Examentraining Nederlands HAVO of VWO Maastricht
  • Examentraining Nederlands HAVO of VWO Rotterdam
  • Examentraining Nederlands HAVO of VWO Utrecht

 

Wil je graag deelnemen aan examentraining Nederlands HAVO of VWO  om de kans van slagen aanzienlijk te verbeteren? Direct inschrijven examentraining Nederlands HAVO of VWO.
 


Ook herexamentraining op 15 en 16 juni 2013 in Utrecht en Groningen!
Dit schooljaar zal Bijlespool-examentraining.nl ook herexamentraining aanbieden in Utrecht en Groningen. Deze herexamentraining zal plaatsvinden op 15 en 16 juni 2013. In totaal bestaat de herexamentraining uit 16 uren intensieve begeleiding. De training vindt plaats in kleine groepjes met de trainer aan tafel. De nadruk zal liggen op een individuele aanpak, waardoor elke leerling gericht wordt begeleid met de onderdelen waar hij/zij tijdens de eerste examenkans de fout is ingegaan. Hierdoor zal de leerling in 16 uren volledig worden voorbereid op de tweede en laatste examenkans, ofwel het herexamen op 19 of 20 juni 2013.
2012